2310 242180

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Smile Clinic
  • image
  • Image
  • Image
  • IMAGE
  • IMAGE

Το ιατρείο μας βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 76 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι ένας χώρος που έχει κατασκευαστεί με κριτήριο την άνεση και τη χαλάρωση των ασθενών μας όπως και τη χρηστικότητα, για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Ξύλο στο πάτωμα, χειροποίητα χαλιά, ψηφίδες στο μπάνιο, αυθεντικοί πίνακες των Γουναρόπουλου, Τσαρούχη, Γραμματόπουλου και αυθεντικές λιθογραφίες και μεταξοτυπίες των Salvador Dali, Magritte και Φασιανού, όπως επίσης και πολλές από τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο γιατρός, συντελούν σε ένα περιβάλλον που δε θυμίζει κλασσικό ιατρείο. Υπάρχουν δύο χώροι θεραπείας, ένας χώρος αποστείρωσης και εργαστηρίου, το γραφείο του γιατρού, το μπάνιο και ένας χώρος ξεκούρασης του προσωπικού.

Άνοιξε το 1997 και έκτοτε έχουν θεραπευτεί πάνω από 1000 αισθητικά περιστατικά. Εκτός από Αισθητικές θεραπείες παρέχονται υπηρεσίες Γενικής Οδοντιατρικής όπως καθαρισμοί δοντιών, σφραγίσματα κ.λπ. Για κάποιες θεραπείες όπως είναι οι απονευρώσεις ή τα περιοδοντικά χειρουργεία παραπέμπουμε σε εξειδικευμένους γιατρούς με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κλινικής εμπειρίας.

Το ιατρείο δέχεται μόνο με προγραμματισμένες επισκέψεις την Δεύτερα και Τετάρτη από τις 13.00 - 21.00 και την Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10.00 - 17.00. Για να κλείσετε την επίσκεψή σας παρακαλούμε καλέστε το 2310 242180 καθημερινά από τις 10.00 - 21.00 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας ή Προτείνετε τη σελίδα μας: facebook twitter Email to a friend