2310 242180

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Smile Clinic
  • image
  • Image
  • Image
  • IMAGE
  • IMAGE

Ο Κωστής Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1968 στη Θεσσαλονίκη και έχει τελειώσει την οδοντιατρική σχολή του Α.Π.Θ. Έχει μετεκπαιδευτεί στη Γενική Οδοντιατρική στο Eastman Dental Center του Rochester της Νέας Υόρκης και στην Αισθητική Οδοντιατρική στο State University of New York at Buffalo της Νέας Υόρκης.Είναι Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κοσμητικής Οδοντιατρικής και πολλών άλλων εταιρειών. Είναι Επίκουρος Καθηγητής και Διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος Γενικής Οδοντιατρικής στο European University College του Dubai.

Ασχολείται με την έρευνα σε τομείς της Αισθητικής Οδοντιατρικής, αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά και δίνει διαλέξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει βραβευθεί to 1996 για εξαιρετική ερευνητική εργασία από το Διεθνή Οργανισμό Οδοντιατρικής Έρευνας (I.A.D.R.). Είναι μέλος του Διδακτικού Προσωπικού στο Πρόγραμμα Κλινικής Αισθητικής Οδοντιατρικής στο Eastman Dental Center του Rochester της Νέας Υόρκης. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής και έχει διατελέσει Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής 6 ετησίων Διεθνών Συνεδρίων. Είναι αρχισυντάκτης στο επιστημονικό περιοδικό Focus on Dentistry. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Οδοντικής Χειρουργικής  στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η Κατερίνα Παπρικίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1988, τελείωσε την Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι συνεργάτιδα του ιατρείου από το 2011. Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής και έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και σεμινάρια Αισθητικής Οδοντιατρικής. Συμμετέχει στα εκπαιδευτικά σεμινάρια συνεχιζόμενης επιμόρφωσης  Αισθητικής Οδοντιατρικής με τον κ. Γιαννακόπουλο.

Η Χρύσα Δρόσου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι υπεύθυνη για την γραμματειακή υποστήριξη του ιατρείου. 

Ακολουθήστε μας ή Προτείνετε τη σελίδα μας: facebook twitter Email to a friend