2310 242180

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Smile Clinic
  • image
  • Image
  • Image
  • IMAGE
  • IMAGE

Η πρώτη σας επίσκεψη διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Μετά από την καταχώρηση κάποιων στοιχείων σας, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε με το γιατρό με λεπτομέρειες ό,τι σας απασχολεί σχετικά με τα δόντια και τα ούλα σας, αλλά και το χαμόγελό σας γενικότερα. Στη συνέχεια, θα γίνει μια λεπτομερής εξέταση και καταγραφή στους υπολογιστές μας των δοντιών και των ούλων σας, των οδοντιατρικών εργασιών που υπάρχουν στο στόμα σας, όπως και κάποιων εργασιών που πρέπει να γίνουν, εάν αυτό χρειάζεται, για να αποκατασταθεί η στοματική σας υγεία. Επίσης θα γίνει έλεγχος των μαλακών ιστών στα πλαίσια της πρόληψης του καρκίνου του στόματος και άλλων παθήσεων. Εάν χρειάζεται, θα γίνει ακτινογραφικός έλεγχος στο ιατρείο, ή θα παραπεμφθείτε σε κάποιο ακτινολογικό εργαστήριο. Θα εκτιμηθεί η δυνατότητα παρέμβασης στην αισθητική του χαμόγελού σας και θα σας αναλυθούν οι διάφορες μέθοδοι θεραπείας, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μίας καθώς επίσης και το κόστος τους. Σε πολλές περιπτώσεις, θα χρειαστεί η λήψη αποτυπωμάτων των δοντιών σας για να γίνει κάποια μελέτη πριν σας δοθεί το τελικό σχέδιο θεραπείας. Το κόστος της πρώτης επίσκεψης ανέρχεται στα € 50.

Το ιατρείο μας δέχεται μόνο με προγραμματισμένες επισκέψεις την Δεύτερα και Τετάρτη από τις 13.00 - 21.00 και την Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10.00 - 17.00Για να κλείσετε την επίσκεψή σας παρακαλούμε καλέστε το 2310 242180 καθημερινά από τις 10.00 - 21.00 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας ή Προτείνετε τη σελίδα μας: facebook twitter Email to a friend